5 λόγοι γιατί πρέπει να κάνεις τακτικό καθαρισμό στα δόντια!

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι ικανοποιημένη με το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών δύο φορές, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι. Ωστόσο, το τακτικό βούρτσισμα πρέπει να συνοδεύεται και από καθαρισμό στον οδοντίατρο.

Εδώ θα βρείτε 5 καλούς λόγους γιατί ο καθαρισμός των δοντιών είναι απαραίτητος.

 

5 λόγοι γιατί πρέπει να κάνεις τακτικό καθαρισμό στα δόντια

  • Πρόληψη ενάντια στην απώλεια δοντιών

    Για να κρατήσεις τα δόντια σου, η καλή στοματική υγιεινή είναι απαραίτητη. Η τερηδόνα μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και αν κάποιος βουρτσίζει τακτικά. Αυτό συμβαίνει γιατί το τακτικό βούρτισμα -ειδικά αν γίνεται λάθος-μπορεί να αφήσει υπολείμματα τροφών ανάμεσα στα δόντια τα οποία συσσωρεύονται με το χρόνο. Αυτό το περιβάλλον θρέφει βακτήρια που απελευθερώνουν οξέα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε κοιλότητες τερηδόνας.

 

  • Ένα φωτεινότερο και λευκότερο χαμόγελο

   Ένα όμορφο χαμόγελο φωτίζει το πρόσωπό σου και σου χαρίζει παραπάνω ελκυστικότητα. Ειδικά, αν ασχολείσαι με εργασίες που απαιτούν πολλές συναναστροφές, ένα φωτεινό χαμόγελο είναι ο καλύτερος άσος στο μανίκι σου!

 

  • Καθαρή αναπνοή

   Τίποτα δεν απωθεί τους ανθρώπους περισσότερο από την άσχημη αναπνοή. Η άσχημη αναπνοή μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τόσο την προσωπική σου όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Με τακτικό καθαρισμό στον οδοντίατρο το πρόβλημα αυτό ... θα κάνει φτερά!

 

  • Γρήγορος εντοπισμός άλλων οδοντικών προβλημάτων

   Ο οδοντίατρος θα ελέγξει τα δόντια καθώς και το υπόλοιπο στόμα σου κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, που σημαίνει ότι αν υπάρχει κάτι θα έχει την ευκαιρία να το αντιμετωπίσει πολύ γρήγορα.

 

  • Οικονομία

   Η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος θεραπείας. Ο τακτικός καθαρισμός θα βοηθήσει να μην παρουσιάσεις ποτέ πολύπλοκα οδοντικά προβλήματα που θα πονέσουν ... το πορτοφόλι σου!

 

πηγή: http://www.dentalalert.gr/

 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

logo-osait2jpg.jpg

Είσοδος

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ακολυθείστε μας στα social media (σύντομα διαθέσιμα):


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2631 0 51321
 -
 ΛΙΑΚΑΤΑ 10, 30200 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ