Νέος φούρνος σύντηξης και πορσελάνης SIRONA CEREC SpeedFire

Νέος φούρνος σύντηξης και πορσελάνης SIRONA CEREC SpeedFire    

 

 

Νέο Προϊόν  DENTICA Α.Ε.   

Τo εργοστάσιο Sirona λανσάρει ακόμη ένα πρωτοποριακό προϊόν, τον φούρνο CEREC SpeedFire για πορσελάνη, emax και σύντηξη ζιρκονίου. Για πρώτη φορά, πλήρως ανατομικές στεφάνες και γέφυρες μπορούν να κατασκευασθούν και να συγκολληθούν εντός του ιατρείου σε μια επίσκεψη.

Τα τελευταία χρόνια, το ζιρκόνιο προτιμάται ιδιαίτερα σε σχέση με τις παραδοσιακές αποκαταστάσεις μετάλλου χάρη στην ιδιαίτερη αντοχή και τις αισθητικές του ιδιότητες. Οι οδοντίατροι εκτιμούν ιδιαίτερα τη δυνατότητα συνδυασμού παραδοσιακών τεχνικών τροχίσματος και συγκόλλησης. Η αντοχή του ζιρκονίου εκτιμάται ιδιαίτερα για τις στεφάνες και τις γέφυρες στην περιοχή των γομφίων. Επειδή η διαδικασία αυτή ήταν πάντα χρονοβόρα, οι αποκαταστάσεις γίνονται πάντα στο εργαστήριο.

Ο νέος φούρνος CEREC SpeedFire σε συνδυασμό με την ξηρή κοπή και τα προ-βαμμένα μπλοκ, μειώνει το χρόνο της όλης θεραπείας σε μια συνεδρία των 90 λεπτών.

Η δυνατότητα να κατασκευασθούν μονολιθικές στεφάνες ζιρκονίου με το Cerec στο ιατρείο, αυξάνουν τη γκάμα των επιλογών που μπορούν να προσφέρουν οι οδοντίατροι στους ασθενείς.

 

 

 

    

 

 

Ο νέος φούρνος σύντηξης, εκτός από ζιρκόνιο είναι πιστοποιημένος και για την κρυσταλλοποίηση διπυριτικού λιθίου (emax).

Αυτή η δυνατότητα κάνει το φούρνο CEREC Speedfire το μοναδικό στην αγορά που μπορεί να επεξεργαστεί πορσελάνη, emax, ζιρκόνιο και τα μπλοκ Celtra DUO. Ο οδοντίατρος μπορεί να αγοράσει πλέον ΕΝΑ φούρνο και να γλυτώσει χρήματα και χώρο στο ιατρείο.
Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ότι ο φούρνος συνδέεται απ' ευθείας με το λογισμικό Cerec ώστε κάθε αποκατάσταση να ελέγχεται εξατομικευμένα και με λεπτομέρεια για όλες τις παραμέτρους της εργασίας.

Τα πλεονεκτήματα:
• Ένας φούρνος για όλα τα βασικά υλικά
• Υλικά που υποστηρίζονται: πορσελάνη, emax, ζιρκόνιο και τα μπλοκ Celtra DUO
• Εύκολος στη χρήση
• Απ' ευθείας σύνδεση με το λογισμικό CEREC
• Εξατομικευμένη προσαρμογή των προγραμμάτων ανάλογα με τις παραμέτρους της αποκατάστασης (είδος αποκατάστασης, πάχος υλικού κλπ)
• Συμπαγής
• Ελκυστικός σχεδιασμός

 

 

πηγη:toothnews

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

logo-osait2jpg.jpg

Είσοδος

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ακολυθείστε μας στα social media (σύντομα διαθέσιμα):


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2631 0 51321
 -
 ΛΙΑΚΑΤΑ 10, 30200 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ