Χαιρετισμός προέδρου

 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣΚωνσταντίνος Αλκιβ. Κωταντούλας

Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας

Τακτικό Μέλος Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου Οδοντιάτρων Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας

 Απευθύνω θερμό συναδελφικό χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου (Ο.Σ) Αιτωλοακαρνανίας εγκαινιάζοντας την πρώτη από την ύδριση με τη δημιουργία ιστότοπου του συλλόγου μας.

Συναδέλφισσες/ Συνάδελφοι η δύσκολη οικονομική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, η οποία φυσικά επηρεάζει όλους μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, το ασφαλιστικό, ο υπερκορεσμός του Οδοντιατρικού επαγγέλματος, η απουσία του Οδοντιατρικού κλάδου στην κατάρτιση πολιτικών για την υγεία, η παράνομη άσκηση του Οδοντιατρικού Επαγγέλματος, η υπέρμετρη φορολόγηση είναι οι αιτίες που πρέπει να αποτελέσουν το έναυσμα για κινητοποίηση και συστράτευση όλων των παραγωγικών δυνάμεων, πέρα από κάθε παραταξιακή διάθεση, ώστε να αντισταθούμε στις δρομολογούμενες αλλαγές που εντέλει θα έχουν σαν αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και της ποιότητας ζωής μας.

Ευχόμαστε η λειτουργία της ιστοσελίδας μας, μέσα στην δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης των μελών σχετικά με τα θέματα που αφορούν τον κλάδο (απελευθέρωση του επαγγέλματος, ένταξη του ΤΣΑΥ στην ΕΟΠΥΥ, δρομολογούμενες αλλαγές στα φορολογικά θέματα κλπ) και να απλουστεύσει τις διαδικασίες για την έκδοση κάποιων διοικητικών πράξεων (Βεβαίωση Λειτουργίας Οδοντιατρείου, έκδοση Βεβαιώσεων κλπ).

Ενθαρρύνουμε τους συναδέλφους σε ενεργή συμμετοχή στα κοινά με υποβολή προτάσεων και απόψεων ή και με την φυσική τους παρουσία στις δραστηριότητες του συλλόγου και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας που αποτελούν κατεξοχήν το κεντρικό όργανο λήψης αποφάσεων.Είμαστε στην διάθεση όλων των συναδέλφων και τους προτρέπουμε να απευθύνονται στα όργανα του Δ.Σ. για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.

Ο Ο.Σ  Αιτωλοακαρνανίας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας θα σταθεί αρωγός κάθε προσπάθειας ώστε η οδοντιατρική περίθαλψη που παρέχεται να είναι υψηλού επιπέδου και προτείνεται στους συναδέλφους να υπάρχει πνεύμα συνεργασίας για επαγγελματικά θέματα και προβλήματα ασθενών, ώστε οι συμπολίτες μας να τυγχάνουν υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Ο.Σ. Αιτωλ/νιας

Κωταντούλας Κωνσταντίνος

Δεκέμβριος 2016

 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

logo-osait2jpg.jpg

Είσοδος

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ακολυθείστε μας στα social media (σύντομα διαθέσιμα):


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2631 0 51321
 -
 ΛΙΑΚΑΤΑ 10, 30200 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ